Dexter

Dexter boede i Vejle hos Hanne & Jørn Christensen
tarrawangas dexter p
Dexter aflivet 16. juli 2021
Torsdag den 15. juli fik Dexter et stort epilepsi-anfald og dyrlæge blev naturligvis kontaktet.
I løbet af natten til fredag fik han flere anfald med kortere og kortere tid imellem og det var så voldsomt at både Jørn, Hanne og dyrlægen var enige om ikke at forsøge med medicin, da han skulle medicineres så kraftigt, at det ville påvirke hans livskvalitet alvorligt. Dexter blev aflivet samme dag.
Dexter 6. maj 2018
I morgen er sidste dag på DKK hvalpekurset. Jeg går på et begynder lydighedshold i DcH Vejle, lige nu er det mest for at vænne ham til at være i nærheden af andre hunde. Han er vældig optaget af alt, der sker omkring ham, så det han lærer er mest det vi træner selv.
Vi er begyndt på et nosework-forløb. Det virker rigtig fint, der arbejder han alene. Det er i forbindelse med at to fra DcH Vejle er ved at uddanne sig til instruktører og har brug for elever de instruerer og optager på video. Det skal bruges til deres eksamen.
Alle tre træninger er mandage, så jeg har måttet dele holdene lidt imellem dagene.
Ellers vil jeg jo stadig gerne videre med noget rundering og spor som måske kan munde ud i noget Nordisk. Vi hygger os også med nosework.
Dexter er rigtig god til selv at være hjemme. Han er ikke mere i sit bur. Han ligger ved skohylden og alt ser fint ud når vi kommer hjem. Nogle gange kan han ligge med en sko, med det er ikke at se på den at han putter med den.
Han er vældig flittig til at hjælpe med at grave have, han mener alt skal graves ned.
Han vejer ca. 16 kg.

 

D-kuldet

2020DcH's B-klasse (...