Hvalpe 2019

19. juli: Cheetah er blevet rigtig tyk og stor. Hun har taget næsten 4 kg på og der er stadig 14 dage tilbage til forventet fødsel. Det bliver godt nok spændende at se, hvor mange hvalpe der er :-)
Cheetah er glad og frisk, men ikke mere så begejstret for at løbe stærkt.
cheetah 14dage
28. juni:
Cheetah er blevet scannet og der er HVALPE :-). Mindst 4 siger dyrlægen, men der er sikkert flere.
Så nu er det bare at vente til de første dage i august, hvor fødslen forventes.
31. maj: Tarrawangas Cheetah og Meabbies Brasse er blevet parret, så nu er det bare at vente. Om alt går vel, så bliver der født et kuld skønne hvalpe på kennel Tarrawangas i de første dage af august. Hvalpene vil være 8 uger sidst i september måned.


Læs mere om hvalpeliv på kennel Tarrawangas her
Moderen
Cheetah er en glad og venlig hund, som fungerer godt både som familiehund og træningskammerat.
Hun har en fin mentaltest, som er taget i Sverige og hun er generelt en fin hund.
Cheetah er nu 3½ år gammel og hun er sund og rask. Hun er røntgenfotograferet HD = A og AD = 0, dvs. de fineste hofter og albuer. Hun har lige fået ultralydsscannet sit hjerte og der er ingen problemer med det.
Cheetah træner i DcH's A-klasse og skulle egentlig være klar til konkurrence her i 2019, men grundet førerens graviditet og forhåbentlig efterfølgende Cheetahs, så bliver det udskudt til 2020.
Læs meget mere om Cheetah her
Faderen
Meabbies Brasse hedder den udvalgte far. Han er 5½ år gammel og bor i Skurup, Sverige. Han træner både spor og eftersøgning i Eliteklassen samt lydighed i klasse 2. Brasse er udstillet med excellent og cert, så han ser også godt ud :-)
Jeg har mødt Brasse en regnvejrsdag med tung tøsne, hvor han viste noget lydighed, så godt som det kunne blive under de forhold.
Brasse er røntgenfotograferet HD=A og AD=0, dvs de fineste hofter og albuer. Han har også lige fået ultralydsscannet sit hjerte og der er ingen problemer der.
Brasse er en super dejlig hund, glad og venlig, fokuseret når han træner og venlig og omgængelig over for andre hunde.
Læs meget mere om Brasse her
Vil du vide mere
Hvis du er interesseret i at høre mere om kelpier eller måske kunne tænke dig en hvalp, så er du velkommen til at henvende dig.
Skriv til mig her