Hvalpeplaner

Så er der lagt planer for hvalpe 2019 - det bliver et efterårskuld af glade og skønne kelpiehvalpe - lige klar til at indtage nye hjem og familier!
by alle
Læs mere om hvalpeliv på kennel Tarrawangas her

brasse cheetah
Meabbies Brasse & Tarrawangas Cheetah
Moderen

Tarrawangas Cheetah kommer i løbetid i maj/juni 2019 - forventer jeg. Der bliver forhåbentlig født hvalpe i august måned.
Cheetah er en glad og venlig hund, som fungerer godt både som familiehund og træningskammerat.
Hun har en fin mentaltest, som er taget i Sverige og hun er generelt en fin hund.
Cheetah er nu 3½ år gammel og hun er sund og rask. Hun er røntgenfotograferet HD = A og AD = 0, dvs. de fineste hofter og albuer. Hun har lige fået ultralydsscannet sit hjerte og der er ingen problemer med det.
Cheetah træner i DcH's A-klasse og skulle egentlig være klar til konkurrence her i 2019, men grundet førerens graviditet og forhåbentlig efterfølgende Cheetahs, så bliver det udskudt til 2020.
Læs meget mere om Cheetah her
Faderen
Meabbies Brasse hedder den udvalgte far. Han er 5½ år gammel og bor i Skurup, Sverige. Han træner både spor og eftersøgning i Eliteklassen samt lydighed i klasse 2. Brasse er udstillet med excellent og cert, så han ser også godt ud :-)
Jeg har mødt Brasse en regnvejrsdag med tung tøsne, hvor han viste noget lydighed, så godt som det kunne blive under de forhold.
Brasse er røntgenfotograferet HD=A og AD=0, dvs de fineste hofter og albuer. Han har også lige fået ultralydsscannet sit hjerte og der er ingen problemer der.
Brasse er en super dejlig hund, glad og venlig, fokuseret når han træner og venlig og omgængelig over for andre hunde.
Læs meget mere om Brasse her
Vil du vide mere
Hvis du er interesseret i at høre mere om kelpier eller måske kunne tænke dig en hvalp, så er du velkommen til at henvende dig.
Skriv til mig her