Sidste nyt

ozzy dm 2017
Lisbeth Kristensen og Tarrawangas Ozzy vandt Danmarksmesterskabet i Rally i DcH i weekenden 23.-24. september 2017. Lisbeth og Ozzy vandt med 290 point ud af 300 mulige - super flot resultat!
Jeg mødte Lisbeth om lørdagen, da de var færdige med dagens 2 gennemløb og hun var super glad og nervøs, for hun og Ozzy lå i spidsen med 2 flotte gennemløb.
Jeg var naturligvis ved ringsiden søndag i god tid, så jeg kunne vurdere lidt på konkurrenterne også.
I rally løbes finaleløbet sådan, at når lørdagens løb er talt sammen, så starter den med færrest point. Dvs. at den med flest point løber som den sidste, så Lisbeth havde glæde af sine sommerfugle i maven i længst mulig tid. Jo længere vi kom i startrækken, jo mere steg spændingen rundt om ringen - hvem af de bedste kommer til at vinde det her?
Der er ingen tvivl om, at der var skarp konkurrence lige til det sidste, men det lykkedes for Lisbeth og Ozzy at få sejren hjem med en flot finalerunde, selvom den var lidt præget af nervøsitet fra Lisbeths side. Ozzy er heldigvis cool overfor den slags, så han lavede sit arbejde præcis som han skulle, dog med en ommer på første moment.
Det var virkelig flot arbejde - og Ozzy er nu kennel Tarrawangas første Danmarksmester - forhåbentlig bliver han ikke den sidste :-)
Det var en stor oplevelse for mig første gang som landsformand ved DM at overrække pokalen til en af "mine egne" - skønt!