Sidste nyt

auskelp ned kelly 21mndNed har nu været i Danmark i 4 måneder og han er faldet rigtig godt til i sin nye flok. Han kan absolut bedst lide Brownie, for hun er ikke så stærk som Yaqui, så hende kan han bedre køre lidt rundt med.
Jeg har trænet med Ned siden han kom, men har taget mig rigtig god tid til tingene. Han har stille og roligt lært mere og mere og er efterhånden blevet ganske god til flere øvelser, som du kan se på videoen her.
Ned kan også gå spor. Det har taget noget tid for ham at forstå, at man kan bruge sin næse i træningsmæssig sammenhæng, men han er faktisk blevet helt god til det. Han er i hvert fald meget glad for at gå spor.

Ned er meget glad for at træne og lære nye ting og jeg kan sagtens mærke, når han ikke har lavet nok aktiviteter, for så begynder han at blive lidt slem.
Ned har åbenbart ikke været så vant til at løbe løs, men efterhånden er han blevet ret god til at komme, når jeg kalder. Men når han ikke er tilfreds med aktivitets niveauet, så er jeg ikke i tvivl, for så begynder han at løbe længere væk og høre dårligt.

Ned er en rigtig god svømmer og han er meget glad for at svømme sammen med de andre to hunde og det har de gjort rigtig meget her i den varme sommer og det lune efterår. Det er desværre slut nu, men så må vi nok starte i svømmehal.
Se nye fotos på Neds egen side