Sidste nyt

01 alle
Det første kenneltræf på kennel Tarrawangas blev afholdt 18.-20. september 2020.
Jeg synes, det var en fantastisk weekend - en masse glade kelpieejere og en masse skønne kelpier - træning - hygge - fællesskab.
Allerede fredag aften var der mange, der var kommet til hundeadfærdskonsulent og aftensmad.
Der var flere, der sov i telt, der i blandt mig selv.
Lørdagen gik med træning fordelt på 2 hold. De store A-, B-, C- og D-kuldet på det ene hold og de små E- og F-kuldet på det andet. Det virkede på mig som om det var en god opdeling, så man kunne være sammen med sin hunds søskende og se hvordan de teede sig og måske opdage, at man aligevel ikke er helt alene i verden :-)
Der var spor ude på marken og lydighed på pladsen. Jeg havde selv lydighedsdelen og jeg så nogle rigtig fine og dygtige kelpier og måske også nogle, hvor der var plads til forbedringer. Jeg synes, vi fik snakket om mange ting, så jeg håber, at hundeførerne fik lidt med hjem.
Majken Fjeldsted, som stod for sportræningen var også meget positiv. De små arbejdede med opstart af sporarbejdet for nogle og andre havde gået spor i forvejen. De store var naturligvis mere rutinerede, så der var det mest problemløsning.
Lørdag aften var rigtig hyggelig, men man kunne godt se, at vi alle havde været ude hele dagen, så det var tidligt i seng for alle.

Søndag viste sig at blive endnu en fantastisk dag. 12 hunde var tilmeldt til hyrde instinkt test og der var også flere, der tog med for at kigge. Det var vildt sjovt at se de forskellige kelpier, når de kom ind til fårene. 
Nogle var lidt reserverede og tænkte "hvad er det for nogle mærkelige dyr"?
Andre var helt vilde med det samme og råbte og skreg og masede afsted efter fårene.
Alle hunde var inde 2 gange og de havde godt af en pause mellem de to gange, for anden gang, de var inde, var der helt klart sket en stor udvikling med dem. Alle var nu helt med på, at de der får - de skal bare se at komme afsted!
Jeg tror nok der var en og anden, der fik sig en overraskelse over sin hunds stærke hyrdedrift. Nu nævner jeg bare to helt tilfældige damer Grethe og Maria, der sad og kiggede på med deres 5 år gamle tæver. Hold da k... der var gang i de to - altså hundene selvfølgelig :-)

Billeder fra lørdag
Fotograf Kasper Marcher og Kimie Termøhlen
tarrawangas ecki apport

Billeder fra søndag
Fotograf kennelmutter
australsk kelpie hyrder

Video fra søndag