Calvin

Calvin bor hos Susanne og Klaus Bøgh Nielsen i Århus
tarrawangas calvin 6aarSusanne og Calvin træner i DcH's A-klasse og har fokuseret meget på sporarbejdet, som Susanne er meget glad for at arbejde med. Det er Calvin heldigvis også og det har bl.a. resulteret i en bestået sporhundeprøve.
Calvin er  også blevet god til eftersøgningen, som jo godt kan være en stor mundfuld for en ny ekvipage.
Calvin har været til en hel del konkurrencer i A-klassen, men efter en skade i 2022 er han nu gået over til at træne med nordisk spor.
Calvin er stadig en stor og glad dreng - glad for alle mennesker og glad for de fleste hunde.
Sundhed

Calvin er blevet røntgenfotograferet den 2.11.2016 med følgende resultat
Hofter (HD) A
Albuer (AD) 0
Månedens kelpie november 2016
Tarrawangas Calvin, er født den 16. august 2015, vejer 20 kg er 56 cm høj og har en flot chokoladebrun farve.
Vi træner i DcH Århus, Calvin er født B-hund så vi træner spor, lydighed og alt det andet sjove man skal kunne. De øvelser der kan løbes til er bedst. Han kan ikke helt forstå man ikke bare kan løbe en fri ved fod ;)
Calvin har en helt fantastisk energi, det føles som om han kan blive ved i det uendelige. Han er en super træningsmakker, der elsker at arbejde.
Han har sin helt egen mening om, hvordan tingene skal være, han kan ikke presses til at lave øvelser. Hvis jeg begynder at rette ham, kan han godt blive en anelse små fornærmet. Han skal helst tro at det er ham der har bestemt hvordan træningen skal
foregå, men så vil han tilgengæld også gøre hvad som helst for mig.
Calvin har ikke det store behov for at puste sig op som hanhund. Hvis der er nogle der bliver lidt for meget, så er han den der er smuttet.

C-kuldet

Tarrawangas Calvin s...

Calvin var til menta...

2022DcH’s A-klasse (...

Tarrawangas Calvin h...