Cindy

Cindy bor hos Grethe Petersen i Svendborg

tarrawangas cindy 5aar28. maj 2022 er Cindy desværre blevet aflivet knap 7 år gammel.
Cindy havde fået epilepsi, kunne klare sig med medicin, men epilepsien brød igennem, så der var ikke flere behandlingsmuligheder.
Månedens kelpie januar 2020

Hej Jeg hedder Grethe og er den lykkelige ejer af Cindy fra det fantastiske C-kuld fra 2015På hjemmefronten styrer Cindy det hele.  Hun sover i sengen, til tider også under dynen ligger i sofaen og sidste opfindelse er, at hun kan komme op i vindueskarmen. Her kan hun holde øje med naboernes katte, der går lige på den anden side at hækken. Der er hegn imellem og det ved kattene udmærket.
Til daglig er Cindy hvor jeg er og det er i samme rum som mig.  Men kommer der gæster som hun kender, kan hun slet ikke være i sin lille krop så glad bliver hun. Cindy er glad for alle mennesker mere for nogle end andre, men hun er altid venlig.
Mht. til andre hunde så er hanhunde de bedste. Tæver kan hun med, hvis hun kender dem, men kan også være en lille hidsigprop overfor dem hun synes, hun kan tryne.
Når vi går lufte tur med kammeraterne, er Cindy ikke altid hvor jeg er, men som Pia siger ” slap af - Cindy ved nøjagtig, hvor du er også selv om du ikke kan se hende”.

Konkurrencer er et kapitel for sig selv.  Jeg elsker at gå til konkurrencer i DcH’s program, og da Cindy er født B-hund, så stillede vi i B-klassen da Cindy blev 1 ½ år. At jeg elsker at konkurrere, betyder ikke at Cindy gør det. Til at begynde med syntes hun det var noget farligt og utrygt.
Så ved første konkurrence i 2017 fik vi da point, men ikke mange. Næste gang på hjemmebane gik det bedre og tredje gang fik vi oprykker point.  Noget klogere var jeg da blevet, og da jeg ikke syntes Cindy var klar til A-klassen, stoppede vi med konkurrencer i 2017. Derefter startede vi i 2018 som B-hund igen. Det gik noget bedre. Vi nåede da også lige at rykke til A-klassen, som vi har trænet i 2019.

Af forskellige årsager har jeg efter 30 år i DcH Svendborg valgt også at træne i DcH Ringe. Det er jeg utroligt glad for. Vi træner i mange forskellige skove, på forskellige spormarker og har et rigtigt godt hold med en god træner på.
Cindy elsker at løbe i skoven, men det kniber sommetider lidt med at komme, når der bliver kaldt. Men det bliver bedre. Spor går noget bedre efter en uge på Vandel med Annette som træner, og lydigheden synes jeg går meget godt. Så vi glæder os til A-klassen i 2020, hvor vi regner med at stille sammen med resten af det fantastiske C-kuld hvor 5 ud af 6 alle er DcH A-hunde.

Cindy er en rigtig dejlig hund og nok noget forkælet.  Som en på Vandel kurset sagde ”Cindy får pakkekalender hver dag”.

2019
Cindy er Grethes makker på alle måder.
De
to træner i DcH's A-klasse både i Svendborg og Ringe på Fyn.
Jeg har selv haft fornøjelsen af at være træner for Grethe og Cindy på Vandelkursus 2019 i A-klassen og jeg var meget tilfreds med det, jeg så der.
Cindy har, efter en lidt langsom start i B-klassen, udviklet sig til en rigtig glad og dygtig træningsmakker. Hun er god til de fleste øvelser og er meget glad for at træne.
Cindy er naturligvis meget glad for alle mennesker :-)
Grethe og Cindy har været til en enkelt konkurrence i A-klassen i 2019 og er ved at gøre klar til konkurrencesæsonen 2020.


C-kuldet

Tarrawangas Cindy pr...

Cindy var til mental...

2018DcH's B-klasse (...