Eisha

Eisha bor hos Grethe og Jan Schou-Larsen i Jyderup

tarrawangas eisha fSundhed
Eisha er røntgenfotograferet med flg. resultat:
Hofter (HD): A og A = A


Eisha 1 år
Vi er rigtig glade for Eisha og har vedlagt foto fra fødselsdagen i Ålborg, hvor hun prøvede at få vores datters hund ud at lege, men uden held, da den var udkørt.
Eisha er en rigtig glad og energisk hund, som elsker at løbe stærkt med andre hunde på den daglige kontakttime om eftermiddagen eller de daglige ture til området med strand, klitter, marker og højt græs.
Hun er i rigtig god kontakt med os, når hun ikke er i snor og elsker leg, hvor vi deler os og gemmer os, så hun løber mellem gemmesteder, og er helt klar over, når hun skal i snor.
Eisha er vældig god til at spotte om andre hunde eller mennesker er interesseret i kontakt.
Vi går fortsat til træning hos DcH Skælskør, som hun synes godt om, og hvor hun ser frem til belønning med kogte og derpå ovntørrede leverstykker.
I dag er hun til HD-fotografering og vi regner med et godt resultat.
Eisha 4 måneder
Allerførst - vi er meget glade for Eisha😉😉.

Hun er meget tillidsfuld og leger dagligt med 3 store labradorer og hvem vi ellers møder på vores daglige ture.
Det går fremad med hvalpetræningen og for det meste er hun meget lydhør, men har stadig nogle "ulvetimer" selvom det er for nedadgående.
Vi går fortsat til hvalpetræning og den følger pænt med i de enkelte øvelser med udsving de enkelte gange som de øvrige hvalpe. Til februar forsætter vi på unghundeholdet.

Vi har deltaget i  miljøtræning med hundeklubben i henholdsvis Slagelse og Skælskør netop for at gøre hende tryg med byliv og det går da også fremad.
Hun er nem at kalde til sig og er glad for små udfordringer med at finde mad eller  når hun skal finde os ved gemmelege eller balancere på træstammer..
Endnu er hun ikke glad for vejens biler, men vi øver at gå i trafikken dagligt og  det går fremad.
Eisha 10 uger

Hjemturen gik rigtig fint og Eisha har været hurtig til at føle sig tryg her og er fuld af spillopper, men om natten sover hun igennem.
Vi var heldige med at kunne starte på et hvalpemotivationshold hos Michael fra DCH Skælskør og det har Eisha og vi haft stor glæde af.
Eisha skal stadig lokkes (mindre og mindre) til at forlade matriklen, men når hun først er kommet af sted er hun fuld af krudt og nysgerrighed og  nyder korte ture til strand, skov og marker og møde/leg med andre hunde.
De store favoritøvelser når vi er ude er tilkald mellem os og sporsøgning.
Vi er kort sagt meget glade for vores skønne lille hvalp.
PS har dog (den normale?) djævletime hver aften.

E-kuldet