Eleanor

Eleanor bor hos Kristina Flensted i Børglum

tarrawangas eleanor fSundhed
Eeanor er røntgenfotograferet med flg. resultat:
Hofter (HD): B og B = B


Eleanor 1 år
Det er helt vildt at Eleanor allerede bliver 1 år idag, tiden er bare gået stærkt.
Jeg er så taknemlig for at jeg fik lov at få Eleanor. Hun er den sødeste, blide, kærlige, men også bestemte lille dame. Hun er pt. 17,6 kg ren lækkerhed❤
Vi går til træning på unghunde hold i DcH, hvor vi næsten lige er startet efter endt hvalpehold. (Alt blev jo ændret og rykket pga. Covid). 
I næste uge skal vi ligeledes starte på agility hold, det glæder vi os til at prøve. Vi er også igang med et 3 dages kursus i tricks, Eleanor ELSKER at lære nye ting😃
Eleanor er med mig over alt og alle vegne, hvor hun kan komme med og hun elsker det.
Eleanor har lært sig selv at åbne døre, både dem der åbnes indad og udad. Hun ved lige præcis hvor på håndtaget hun skal sætte poterne🙈. Det er vi ikke helt enige om er en god ide, men hun vil bare så gerne være sammen med alle og man skal jo nødig gå glip af noget🤭
Vi bor jo på landet med flere forskellige dyr heste, æsler, høns og katte, som Eleanor er med ude ved og hun er super god til at passe på dem. Rundt om os har vi dejlige åbne marker til gode ture og træning.
Vi bor få minutters kørsel fra Løkken, så der går turene tit til stranden og det er god socialisering når der er turister. Men Eleanor er ikke fan af vand og vil helst bare gerne gå på stranden og hygge sig, men mon ikke det kommer.
Hun er super god til at køre i bil, hun lægger sig bare ned og slapper af og kan sagtens ligge med døren åben uden hun reagerer på lydene udenfor. Det er så skønt at jeg ved hun opfører sig pænt og derved kan have hende med mig rundt mange steder.
Eleanor 4 måneder
Eleanor har lige været ved dyrlæge og få den sidste vaccine og tjek for denne gang. Dyrlægen sagde hun er lige som hun skal være og er en lille perle, Elenaor charmer selvfølgelig alle ved dyrlægen😆 Hun er 10,7kg ren lækkerhed.
Eleanor er en så dejlig og kærlig en hund, hun er god til at slappe af, men jeg kan godt mærke på hende når hun "trænger" til udfordringer til hovedet😊 Hun trives rigtig godt i hjemmet.
Vi skal starte på hvalpehold d. 6/1 i dch Hjørring, det bliver så spændende.
Vi har været på Kelpie legeaftale ved Camilla, de hyggede sig og Eleanor sov hele eftermiddagen da vi kom hjem😄 Camilla har filmet nogle øvelser til os, som vi er igang med, inden vi skal starte på hvalpehold.
Eleanor har været til et par "hvalpelegestue" med hvalpe på hendes størrelse, hun havde en fest🤭
Eleanor er med alle steder hun kan og elsker at køre i bil, lægger sig bare og slapper af.
Er så taknemlig for jeg fik muligheden for at købe hende. Det er en fantastisk race. Eleanor er fantastisk hund❤
11 uger
Eleanor er ikke mindre end fantastisk (man synes jo altid sine egne er bedst og sødest) Men Eleanor har så godt et sind, jeg er så taknemlig for at jeg har fået lov at få hende. Vi træner kommandoer, øvelser vi har fået af Camilla og socialisering.

Hun har været på stranden et par gange, men det store vand er lidt for farligt endnu, til at man vil andet end dyppe poterne lidt😆 Der er jo efterårsferie nu, så der er masser af mennesker og hunde i Løkken, så det er god træning. Men Eleanor kan altså ikke helt forstå, at det ikke er alle der har lyst til at snakke med lille søde Eleanor😁
Hun er meget med på tur, vi øver hun er i bilen lidt uden os. Det går så fint, hun ligger bare i buret og sover og vi hører hende ikke. 
Hun er blevet så godt til at gå uden snor og komme når vi kalder (selvfølgelig kun i vante omgivelser endnu). 
Eleanor er med ude ved dyrene og klarer det så fint, hun har mødt både heste, æsler, høns, får og katte😊. I går var der en høne der var udenfor indhegningen, Eleanor blev ved mig, uden at løbe efter den mens vi fik den lukket ind.

E-kuldet