Månedens kelpie

Månedens kelpie er en skiftende præsentation af en Tarrawangas kelpie. Jeg synes, det kunne være lidt sjovt at følge med i, hvordan det går med hvalpene, det er jo ikke dem alle, jeg har så meget kontakt med. Jeg håber, I også vil synes, det er interessant at få lidt mere at vide om de forskellige kelpier.

Mit navn er Tarrawangas Casey. Jeg er født den 16. august 2015 og jeg er den flotteste ud af de 4 søstre og den ene bror, jeg har.

Mit eventyr begynder hos Annette Lunau.
Hun hjalp min mor Yaqui med at passe godt på os.Men lige pludselig begyndte der at komme andre mennesker og snakke og lege med os og så får vi at vide, at vi skal flytte ud til de søde mennesker.
Jeg skal med hjem til nogle der hedder Charlotte, Robert og Rocky. Det viser sig, at Rocky ikke er et menneske, men en mærkelig kelpie (dansk-svensk gårdhund). Den er altså ikke ligesom os andre, men jeg finder hurtigt ud af at det er den, der bestemmer i huset. Men vi bliver hurtigt rigtig gode venner.

Ham der Robert begynder at gå til træning for at lære noget. Jeg skal selvfølgelig med, så han kan blive god.
Vi er faktisk et godt team, der træner i DcH og vi elsker at arbejde. Vi er kommet til A-klassen og arbejder på at komme i eliteklassen.
Jeg har også været på udstillinger og der var jeg excellent flot.
Der er også sket det, at min flotteste søster Coco er flyttet hjem til os. Det er bare dejligt, vi elsker at lege og løbe stærkt sammen.

Jeg er begyndt at gå til hyrdning, det er virkelig sjovt.
Tænk engang at jeg kan styre en flok får til at gå lige derhen, hvor jeg vil – nåå ja Robert hjælper mig også lidt.

Da Robert også skal lære noget af Coco, så er Charlotte begyndt at tage mig med til noget, der hedder rally og det er altså lidt hyggeligt.
Coco og jeg er så heldige, at vi mødes med vores søskende en gang imellem og det er virkelig skønt, at vi kan det.

Jeg er en glad hund fordi jeg får lov at arbejde og møde andre hunde og mennesker og det elsker jeg.
Måske mødes vi derude et sted 😊

Hilsen Casey

Se Caseys egen side