Forside
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Velkommen til Kennel Tarrawangas hjemmeside.

Hva
c cheetah 8ugerlpeplaner 2019:
Tarrawangas Cheetah skal have sit første kuld hvalpe. Hun kommer i løbetid omkring maj/juni, så der skulle blive født hvalpe i august måned.
Cheetah er en sød og venlig kelpie. Hun er en god familiehund og en skøn træningsmakker.
Den udvalgte hanhund hedder Meabbies Brasse. Han er 5½ år og træner i eliteklasse i Scerige i både spor og eftersøgning. Super glad og venlig hund.
Følg med her


Tarrawangas er en lille kennel med opdræt af australsk kelpie.
Australsk kelpie er i mine øjne den perfekte sportshund – god størrelse, sund, har stor arbejdslyst og evner for mange typer hundesport.
Jeg forsøger at avle kelpier, der kan bruges til noget, det betyder, at det er aktive hunde, der trives med daglige aktiviteter.
Jeg bruger selv mine kelpier til træning og konkurrence og det betyder, at jeg indtil videre kun har avlet et kuld hvalpe hvert andet år.

Her på siden kan du finde billeder og beskrivelser af hvalpekuldene, af mine egne kelpier, resultater, mit lange liv i hundeverdenen og meget mere.

Så velkommen på opdagelse hos Kennel Tarrawangas!

Annette Lunau

logo opdratter

Månedens kelpie

Vinaora Nivo Slider 3.x
Månedens kelpie

Sidste nyt

Nye fotos af Cheetah

 April måned 2019 - Cheetah er snart 4 år gammel - nye flotte fotos

Brownie rykket op i A-klassen

14. april 2019 fik Brownie sin anden oprykning til DcH's A-klasse.176,35 point blev det til. Denne fik vi 0 point i sitøvelsen og samtlige afslutninger i stuedressuren, hvor Brownie skal...

Coco er A-hund

Coco er A-hund

Tarrawangas Coco har fået begge oprykninger til A-klassen. Ved DcH Herfølges konkurrence den 7. april fik Coco en flot førsteplads med 184,30 og dermed også den anden oprykning. Coco missede sin...