Forside
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Velkommen til Kennel Tarrawangas hjemmeside.

Tarrawangas er en lille kennel med opdræt af australsk kelpie.
Australsk kelpie er i mine øjne den perfekte sportshund – god størrelse, sund, har stor arbejdslyst og evner for mange typer hundesport.
Jeg forsøger at avle kelpier, der kan bruges til noget, det betyder, at det er aktive hunde, der trives med daglige aktiviteter.
Jeg bruger selv mine kelpier til træning og konkurrence og det betyder, at jeg indtil videre kun har avlet et kuld hvalpe hvert andet år.

Her på siden kan du finde billeder og beskrivelser af hvalpekuldene, af mine egne kelpier, resultater, mit lange liv i hundeverdenen og meget mere.

Så velkommen på opdagelse hos Kennel Tarrawangas!

Annette Lunau

logo opdraetter

Månedens kelpie

Vinaora Nivo Slider 3.x
Månedens kelpie

Sidste nyt

2 Tarrawangas hunde til DcH's DM

2 Tarrawangas hunde til DcH's DM

2 Tarrawangas hunde er udtaget til DcH's DM 2018. DM afvikles i Herning den 22.-23. september.Bonnie Einsbor og Tarrawangas Baya er udtaget i A-klassen.jeg selv er udtaget i Eliteklassen med...

Dingo er rykket op

Dingo er rykket op

Tarrawangas Bingo også kendt under navnet Dingo og Catrine Morell har fået oprykning til DcH's B-klasse ved 2 konkurrencer, begge i Herfølge.3. juni og 9. september.Stort tillykke til de to,...

Casey rykket op

Casey rykket op

19. august på Stevns og 8. september i Helsingør gav de to oprykningsresultater til Casey og Robert i DcH's B-klasse.Så fra 2019 er ekvipagen at finde i A-klassen.Stort tillykke :-)