Forside
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Velkommen til Kennel Tarrawangas hjemmeside.

Hva
c cheetah 8ugerlpeplaner 2019:
Tarrawangas Cheetah skal have sit første kuld hvalpe. Hun kommer i løbetid omkring maj/juni, så der skulle blive født hvalpe i august måned.
Cheetah er en sød og venlig kelpie. Hun er en god familiehund og en skøn træningsmakker.
Næste søndag tager vi til Sverige og ser på en lækker hanhund, om han måske skal være far til Cheetahs hvalpe.
Læs om Cheetah her - følg med omkring valg af far, drægtighed m.m. her


Tarrawangas er en lille kennel med opdræt af australsk kelpie.
Australsk kelpie er i mine øjne den perfekte sportshund – god størrelse, sund, har stor arbejdslyst og evner for mange typer hundesport.
Jeg forsøger at avle kelpier, der kan bruges til noget, det betyder, at det er aktive hunde, der trives med daglige aktiviteter.
Jeg bruger selv mine kelpier til træning og konkurrence og det betyder, at jeg indtil videre kun har avlet et kuld hvalpe hvert andet år.

Her på siden kan du finde billeder og beskrivelser af hvalpekuldene, af mine egne kelpier, resultater, mit lange liv i hundeverdenen og meget mere.

Så velkommen på opdagelse hos Kennel Tarrawangas!

Annette Lunau

logo opdratter

Månedens kelpie

Vinaora Nivo Slider 3.x
Månedens kelpie

Sidste nyt

Hanhundetur til Sverige

Søndag den 27. januar var Maria, Cheetah og jeg i Skurup for at se på hanhund til Cheetahs kommende kuld. Vi traf en super glad og frisk kelpie, Brasse, som...

Nye hvalpeplaner for 2019

Så er der nye hvalpeplaner for 2019.Tarrawangas Cheetah skal have sit første kuld hvalpe. Hun kommer i løbetid omkring maj/juni, så der skulle blive født hvalpe i august måned.Cheetah er...

Ingen hvalpe denne gang

 Øv øv og tre gange øv - Coco er ikke drægtig så der kommer ingen små hvalpe på kennel Tarrawangas denne gang.