Forside
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Velkommen til Kennel Tarrawangas hjemmeside.

Tarrawangas er en lille kennel med opdræt af australsk kelpie.
Australsk kelpie er i mine øjne den perfekte sportshund – god størrelse, sund, har stor arbejdslyst og evner for mange typer hundesport.
Jeg forsøger at avle kelpier, der kan bruges til noget, det betyder, at det er aktive hunde, der trives med daglige aktiviteter.
Jeg bruger selv mine kelpier til træning og konkurrence og det betyder, at jeg indtil videre kun har avlet et kuld hvalpe hvert andet år.

Her på siden kan du finde billeder og beskrivelser af hvalpekuldene, af mine egne kelpier, resultater, mit lange liv i hundeverdenen og meget mere.

Så velkommen på opdagelse hos Kennel Tarrawangas!

Annette Lunau

logo opdraetter

Månedens kelpie

Vinaora Nivo Slider 3.x
Månedens kelpie

Sidste nyt

Calvin rykket op!

Calvin rykket op!

15. maj fik Calvin og Susanne den anden oprykning til A-klassen med en flot 1.-plads til lokalkonkurrence i Århus.Stort tillykke :-)

Baxis international udstillingschampion

Baxis international udstillingschampion

Tarrawangas Baxi har fået den flotte titel som international udstillingschampion efter at have vøret på udstilling i flere lande.Kennel Tarrawangas' første internationale champion :-)Kæmpe tillykke til Therese og Baxi med...

Baxi godkendt sporhund

Baxi godkendt sporhund

Søndag den 29. april har Baxi bestået den internationale sporhundeprøve SPH 1 med flotte 86 point.Stort tillykke :-)Herunder ses en meget tilfreds Baxi efter veludført arbejde.