Forside
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Velkommen til Kennel Tarrawangas hjemmeside.

Hva
c cheetah 8ugerlpeplaner 2019:
Tarrawangas Cheetah og Meabbies Brasse er blevet parret. Hvalpene forventes først i august og de bliver 8 uger sidst i september.
Cheetah er en sød og venlig kelpie. Hun er en god familiehund og en skøn træningsmakker.
Den udvalgte hanhund hedder Meabbies Brasse. Han er 5½ år og træner i eliteklasse i Sverige i både spor og eftersøgning. Super glad og venlig hund.
Følg med her


Tarrawangas er en lille kennel med opdræt af australsk kelpie.
Australsk kelpie er i mine øjne den perfekte sportshund – god størrelse, sund, har stor arbejdslyst og evner for mange typer hundesport.
Jeg forsøger at avle kelpier, der kan bruges til noget, det betyder, at det er aktive hunde, der trives med daglige aktiviteter.
Jeg bruger selv mine kelpier til træning og konkurrence og det betyder, at jeg indtil videre kun har avlet et kuld hvalpe hvert andet år.

Her på siden kan du finde billeder og beskrivelser af hvalpekuldene, af mine egne kelpier, resultater, mit lange liv i hundeverdenen og meget mere.

Så velkommen på opdagelse hos Kennel Tarrawangas!

Annette Lunau

logo opdratter

Månedens kelpie

Vinaora Nivo Slider 3.x
Månedens kelpie

Sidste nyt

Cheetah er parret

Så er Tarrawangas Cheetah blevet parret med Meabbies Brasse.Maria og jeg var i Svedala i Sverige 3 dage i træk, før vi ramte den helt rigtige dag. Nu er det...

Kelpiespecialen i Lomma

Lørdag den 25. maj var der Kelpiespecialen i Lomma for sidste gang. Ingrid og Conny Borg har stået i spidsen for dette arrangement igennem flere år, men de har desværre...

Glade kelpier til kelpiedag på Fyn

Rigtig mange glade kelpier havde fundet vej til Fyn 11-12. maj 2019. Der var også en god flok fra kennel Tarrawangas anført af C-kuldet :-)Jeg deltog selv med Brownie og...