Gaia

TARRAWANGAS GAIA
Gaia er udstationeret og bor i Holstebro
Født 14.4.2021
tarrawangas gaia bannerTarrawangas Gaia er født 14.4.2021 her på kennel Tarrawangas og er udstationeret hos Mette Nielsen i Holstebro

Mette skriver om Gaia i foråret 2023:

Gaia er den gladeste og kærligste hund, der elsker at blive nusset og ligge tæt, gerne oven på en. Det gælder hele familien og hendes andre menneskevenner.
Den største svaghed hun har, er andre hunde. Det er i orden de er der, bare de ikke kommer for tæt på, når hun arbejder. Når hun først har lært dem at kende, elsker hun at lege og løbe stærkt med dem. Hendes bedste legekammerater er vores anden kelpie Cassie og hendes bror Gandhi, der bor tæt på.

Til daglig træner vi i DcH-Holstebro, hvor vi træner B-programmet. Hun elsker at arbejde, det lige fra spor, felt til fri ved fod. Det er lige meget hvad jeg sætter hende til at lave, bare hun får lov til at arbejde og få hendes bold, som er den største belønningen hun kan få. Lige i øjeblikket arbejder vi med ro inden vi starter  en øvelse, for hun er en kelpie med hurtige poter, der ikke har tid til at vente på, jeg er klar til at starte.

September 2022 startede vi med at gå til svømning. Den første gang skulle hun overtales til at komme i vandet, nu elsker hun det og venter bare på at få hendes frisbee, så hun kan komme op, for så at springe i igen.

Temperament
Gaia er en dejlig glad kelpie med et godt temperament. Hun elsker mennesker, men kan sagtens koncentrere sig, selvom der er folk omkring hende.
Gaia har masser af byttedrift og elsker at lege med sin bold og andet legetøj.

Gaia kan godt være lidt reserveret i forhold til andre hunde, men hun elsker sine hundevenner højt.
Sundhed

Gaia er en sund og rask hund, der ikke har fejlet noget.
Hun er røntgenfotograferet med flg. resultater:
Hoftedysplasi: HD B
Albuedysplasi: AD 0
OCD: fri