Cheetah

Tarrawangas Cheetah

cheetah top

Cheetah er født 16.8.2015 her på kennel Tarrawangas.
Cheetah er fra Yaquis første kuld og hendes far er Leagården's Red & Tan Igor.
Cheetah er udstationeret og bor hos Maria Dale i Humlebæk. Cheetah er en glad hund, der gerne holder sin "mor" Maria beskæftiget med diverse påfund.
Cheetah har trænet i DcH Herfølge siden hun var 5 måneder gammel, først på hvalpehold og siden på Baby B-hold sammen med bror Casey.
Cheetah er en super god familiehund, der trives både med børn og voksne og diverse familieaktiviteter.
Cheetah er rykket op i DcH's A-klasse fra 1. januar 2018 og Maria arbejder med hende med de store øvelser i denne klasse. Maria og Cheetah træner stadig i DcH Herfølge, men det kniber med tiden for Maria, så det går ikke så stærkt med at blive konkurrenceklar.
Temperament
Cheetah er en frisk, aktiv og glad kelpie, der elsker at træne og løbe stærkt. Cheetah har et mildt temperament og hun er rigtig glad for mennesker, men ikke altid så glad for store hanhunde. Hun synes det er toppen at løbe stærkt og lege med sine hundevennner.
Cheetah vil meget gerne træne og lære nye sjove ting.
Sundhed
Cheetah er sund og rask og har aldrig fejlet noget.
Cheetah har fået røntgenfotograferet hofter og albuer med flg. resultat:
Hofter: A
Albuer: 0
3.11.2018: hjertescanning - flot hjerte uden problemer

 

 

 

Leagården's Red & Tan IgorFødt 9.9.2009TitlerGK VallhundsprovKoradSELCH, SEUCH (svensk lydighedschampion og svensk udstillingschampion)LPI,LPII,LPIIIBrukshundsklubbenSpor: elit klassEftersøgning: elit...

Busligans Yaqui Yaqui er født den 8. januar 2012 på kennel Busligan nær Karlstad i Sverige ved opdrætteren Christina Wåhlin og hendes familie. Jeg hentede hende til danmark den 4. marts samme år, da ...