Coco

coco top
Tarrawangas Coco er født 16.8.2015 her på kennel Tarrawangas

Hun er er knap 3½ år gammel her ved årsskiftet 2018/19 og bor hos Charlotte og Robert i Hårlev. Coco er udstationeret og skal have sine hvalpe her hos mig – hun forventes at nedkomme midt i februar 2019.
Robert træner med Coco i DcH Herfølge i B-klassen. Coco er klar til konkurrencesæsonen 2019, men kommer selvfølgelig til at vente, til hvalpene er rejst hjemmefra.

Coco bor sammen med sin bror Casey og dansk-svensk gårdhund Rocky, så hun er vant til at være en del af en flok – hun er også ret god til at styre ”drengene”.
Jeg kan se, at Coco har rigtig meget energi, hun elsker at træne og løbe med de andre kelpier. Hun er også meget frisk og har fuld fart på det meste af tiden.

Hun er en super lækker kelpie, hun har aflagt en rigtig flot mentaltest i Lomma i 2017 og haft sin debut på udstilling og er blevet Dansk Udstillingschampion.
Temperament
Coco er en dejlig glad kelpie med et godt temperament. Hun elsker mennesker, men kan sagtens koncentrere sig, selvom der er folk omkring hende.
Hun vil virkelig gerne træne og lave sjove ting. Hun elsker at være med Robert ude og træne lydighed og rundering eller gå spor.

Champion
Coco er blevet dansk udstillingschampion (DKCH) i efteråret 2018
Sundhed

Coco er en sund og rask hund, der ikke har fejlet noget.
Hun er røntgenfotograferet med flg. resultater:
Hoftedysplasi: HD A
Albuedysplasi: AD 0
3.11.2018: hjertescanning - flot hjerte uden problemer

Leagården's Red & Tan IgorFødt 9.9.2009TitlerGK VallhundsprovKoradSELCH, SEUCH (svensk lydighedschampion og svensk udstillingschampion)LPI,LPII,LPIIIBrukshundsklubbenSpor: elit klassEftersøgning: elit...

Busligans Yaqui Yaqui er født den 8. januar 2012 på kennel Busligan nær Karlstad i Sverige ved opdrætteren Christina Wåhlin og hendes familie. Jeg hentede hende til danmark den 4. marts samme år, da ...