Coco

coco top
Tarrawangas Coco er født 16.8.2015 her på kennel Tarrawangas
Coco har boet hos Britt og Erik i Århus, men hun var efterhånden blevet lidt for stor en mundfuld.
Coco har fungeret fint til træning, men der har været forskellige problemer i hjemmet som familiehund.
Coco er flyttet ind hos mig på kennelen i maj måned 2017.
Jeg kan se, at Coco har rigtig meget energi, hun elsker at træne og løbe med de andre kelpier. Hun er også meget frisk og har fuld fart på det meste af tiden.
Hun er en super lækker kelpie, hun har aflagt en rigtig flot mentaltest i Lomma i 2017 og haft sin debut på udstilling.
Coco er trænet i DcH's B-klasse og hun er en rigtig dygtig pige. Hun vil intet hellere end at være dygtig og gøre det, man gerne vil have.
Coco er ikke færdiguddannet i B-klassen, men hun er rigtig godt på vej. Britt har gjort et godt stykke arbejde med det grundlæggende og jeg har arbejdet lidt videre mod de færdige øvelser.
Det viser sig også, at Coco ser rigtig godt ud, hun blev bedst i racen på sin første udstilling, så hun skal helt klart udstilles igen.
Desværre magter jeg ikke at have 3 aktive kelpier, der forventer træning og aktivering hver dag, så jeg har fået Coco udstationeret hos Robert Hansen, hvor Cocos kuldbror Casey bor i forvejen. Coco flyttede ind hos Robert og Charlotte i november måned 2017.
Coco er klar til at starte i konkurrence i B-klassen i 2019.
Temperament
Coco er en super lækker kelpie med et godt temperament. Hun vil virkelig gerne træne og lave sjove ting. Hun elsker at være med Robert ude og træne, gå spor eller træne lydighed og rundering.
Coco er en stærk pige og kan godt finde på at fortælle dette til andre hunde, men hun hører efter, hvis der bliver sagt nej. Hun har en del hundevenner, som hun er meget glad for at løbe stærkt sammen med.
Champion
Coco er blevet dansk udstillingschampion (DKCH) i efteråret 2018
Sundhed

Coco er en sund og rask hund, der ikke har fejlet noget.
Hun er røntgenfotograferet med flg. resultater:
Hoftedysplasi: HD A
Albuedysplasi: AD 0
3.11.2018: hjertescanning - flot hjerte uden problemer

Leagården's Red & Tan IgorFødt 9.9.2009TitlerGK VallhundsprovKoradSELCH, SEUCH (svensk lydighedschampion og svensk udstillingschampion)LPI,LPII,LPIIIBrukshundsklubbenSpor: elit klassEftersøgning: elit...

Busligans Yaqui Yaqui er født den 8. januar 2012 på kennel Busligan nær Karlstad i Sverige ved opdrætteren Christina Wåhlin og hendes familie. Jeg hentede hende til danmark den 4. marts samme år, da ...