Brownie

brownie top2
Outbacklightnings Beasty Brownie er født den 9. marts 2017 på kennel Outbacklightning i Moers nær Duisburg i Tyskland.

Efter en lang køretur hjem ankom hun på kennel Tarrawangas den 5. maj.
Hun faldt hurtigt til og blev taget godt imod af de andre hunde.
Hun er en super frisk og glad hvalp med fuld fart på. Hun har et højt aktivitetsniveau og er altid i gang med aktiviteter.
Nu er Brownie blevet et år gammel og hun har haft et omskifteligt år. Hun har haft store problemer med, at hendes bækken har været låst og hun har været til kiropraktor en del gange. Tiden er gået med at lave øvelser for at styrke hendes muskler omkring bækkenet, så hun ikke har smerter. Det er gået ganske godt med det, men det har taget en del fokus fra træningen af "almindelige" hundeting. Efterhånden har vi fået gang i træningen med B-klassens øvelser, så nu begynder det at gå fremad.
Her i sommeren 2018 har Brownie været på B-hold på Vandelkurset og det har hun klaret rigtig flot. Vi er langt fra klar til konkurrence endnu, men de fleste øvelser begynder da at ligne noget. Især rundering var Brownie god til - på hendes niveau naturligvis, men altid med en fast standhals på figuranten og sor glæde ved belønningen - en lækker pivebold.

Kopets Red & Tan DarwinDarwin er født i Sverige den 9.8.2011. Darwin er red and tan og er 49 cm høj.Darwin er tysk, polsk og international champion.Darwin bor i Tjekkiet på kennel Muratori, hvor han h...

Magic March KelpiebrinkMagic March Kelpiebrink er født den 24.3.2012 på kennel Kelpiebrink i Holland.Hun er chokoladebrun og er 48 cm høj.Hun er undersøgt for følgende:HD: freiED: freiAugen: freiHerz:...