Cheetah

TARRAWANGAS CHEETAH
Cheetah har været udstationeret og bor i Humlebæk
16.8.2015 - 23.4.2022

cheetah top

Cheetah aflivet
23. april 2022 måtte Maria desværre sige farvel til Tarrawangas Cheetah.
Cheetah havde fået en ondartet tumor i næsen og der var desværre ingen udsigt til helbredelse, så Maria tog den nødvendige beslutning.
Cheetah blev kun 6½ år og hun har været den bedste familiehund og ven for Maria og hendes familie.

Cheetah 5 år 
Cheetah er den dejligste og nemmeste hund i verden. Hun er ekstremt god til at omstille sig, og følger gerne den rytme, vi nu har herhjemme.
Hvis der er tid og overskud, er der fuld skrue på træningen, og hun elsker det.
Men når tiden er presset og træningen bliver sat lidt på stand by, kravler hun slet ikke på væggene, men indordner sig efter vores rytme.
Man er dog ikke i tvivl om, hvad hun selv ville vælge, og det er at træne en masse sjove ting. Cheetah har trænet i DcH Herfølge og Helsingør, hvor hun også har deltaget i konkurrencer, og er blevet A-hund. Hun elsker spor og lydighed, men eftersøgning er ikke hendes spidskompetence.
Hun er desuden trænet i nosework, og finder lavendel duft ganske fremragende. Her har hun en meget fin markering, hvor hun stopper ved kilden, og kigger på mig.
De sidste 3 mdr. har vi gået til agility, hvilket hun også synes er mægtig sjovt. Hun elsker at spæne gennem tunnelerne, springe og løbe på balancebom.
Cheetah er den sødeste og kærligste hund. Hun elsker vores børn, og leger gerne med dem, dog mest med den store på 5 år. Hun er forsigtig med ikke at vælte den lille, og er meget bevidst om ham. Hun finder sig i nærmest hvad som helst fra deres side.
Cheetah elsker alle mennesker og hunde, men løber dog en stor bue uden om de meget store hanhunde.
Ligesom Ellie kan hun sagtens være alene hjemme, men stjæler mad hvis hun kan komme afsted med det.

Cheetah er født 16.8.2015 her på kennel Tarrawangas og bor hos Maria Dale i Humlebæk

I 2019 har Cheetah haft et skønt kuld hvalpe på 8 friske unger efter Meabbies Brasse. Tarrawangas E-kuld, som alle er blevet solgt til nye håbefulde ejere.
Maria har derfor ikke rigtig fået gang i træningen i A-klassen, da Cheetah var ude det meste af sæsonen. Maria haar flyttet sin træning til DcH Helsingør i løbet af efteråret og derfor bliver det noget nemmere at få trænet med Cheetah.
2018
Cheetah er fra Yaquis første kuld og hendes far er Leagården's Red & Tan Igor.
Cheetah er udstationeret og bor hos Maria Dale i Humlebæk. Cheetah er en glad hund, der gerne holder sin "mor" Maria beskæftiget med diverse påfund.
Cheetah har trænet i DcH Herfølge siden hun var 5 måneder gammel, først på hvalpehold og siden på Baby B-hold sammen med bror Casey.
Cheetah er en super god familiehund, der trives både med børn og voksne og diverse familieaktiviteter.
Cheetah er rykket op i DcH's A-klasse fra 1. januar 2018 og Maria arbejder med hende med de store øvelser i denne klasse. Maria og Cheetah træner stadig i DcH Herfølge, men det kniber med tiden for Maria, så det går ikke så stærkt med at blive konkurrenceklar.
Temperament
Cheetah er en frisk, aktiv og glad kelpie, der elsker at træne og løbe stærkt. Cheetah har et mildt temperament og hun er rigtig glad for mennesker, men ikke altid så glad for store hanhunde. Hun synes det er toppen at løbe stærkt og lege med sine hundevennner.
Cheetah vil meget gerne træne og lære nye sjove ting.
Sundhed
Cheetah er sund og rask og har aldrig fejlet noget.
Cheetah har fået røntgenfotograferet hofter og albuer med flg. resultat:
Hofter: A
Albuer: 0
3.11.2018: hjertescanning - flot hjerte uden problemer

 

 

 

Leagården's Red & Tan IgorFødt 9.9.2009TitlerGK VallhundsprovKoradSELCH, SEUCH (svensk lydighedschampion og svensk udstillingschampion)LPI,LPII,LPIIIBrukshundsklubbenSpor: elit klassEftersøgning: elit...

DKCH BUSLIGANS YAQUIMin 7. hund: australsk kelpie, tæveFødt 8. januar 2012 2024Yaqui er nu 12 år gammel og Jørn er stoppet med at træne i skoven. Yaqui går stadig spor og de har startet en ny karrier...