Coco

TARRAWANGAS COCO
Coco er udstationeret og bor i Hårlev
Født 16.8.2015
coco top
Tarrawangas Coco er født 16.8.2015 her på kennel Tarrawangas og er udstationeret hos Robert Hansen i Hårlev

Sæsonen 2020 starter forhåbentlig med, at Coco får et kuld hvalpe og derefter skal hun nok lige løbes i gang til at arbejde i A-klassen. Men vi må se, hvad året bringer :-)
Robert og Coco har haft en forrygende konkurrencesæson i 2019 i DcH's B-klasse. Coco fik sine oprykningspoint til A-klassen allerede i de to første konkurrencer og har siden leveret flotte resultater.

Coco bor sammen med sin bror Casey og dansk-svensk gårdhund Rocky, så hun er vant til at være en del af en flok – hun er også ret god til at styre ”drengene”.
Jeg kan se, at Coco har rigtig meget energi, hun elsker at træne og løbe med de andre kelpier. Hun er også meget frisk og har fuld fart på det meste af tiden.

Hun er en super lækker kelpie, hun har aflagt en rigtig flot mentaltest i Lomma i 2017 og haft sin debut på udstilling og er blevet Dansk Udstillingschampion.
Temperament
Coco er en dejlig glad kelpie med et godt temperament. Hun elsker mennesker, men kan sagtens koncentrere sig, selvom der er folk omkring hende.
Hun vil virkelig gerne træne og lave sjove ting. Hun elsker at være med Robert ude og træne lydighed og rundering eller gå spor.

Champion
Coco er blevet dansk udstillingschampion (DKCH) i efteråret 2018
Sundhed

Coco er en sund og rask hund, der ikke har fejlet noget.
Hun er røntgenfotograferet med flg. resultater:
Hoftedysplasi: HD A
Albuedysplasi: AD 0
3.11.2018: hjertescanning - flot hjerte uden problemer

Leagården's Red & Tan IgorFødt 9.9.2009TitlerGK VallhundsprovKoradSELCH, SEUCH (svensk lydighedschampion og svensk udstillingschampion)LPI,LPII,LPIIIBrukshundsklubbenSpor: elit klassEftersøgning: elit...

DKCH BUSLIGANS YAQUIMin 7. hund: australsk kelpie, tæveFødt 8. januar 2012 2024Yaqui er nu 12 år gammel og Jørn er stoppet med at træne i skoven. Yaqui går stadig spor og de har startet en ny karrier...