Auskelp Ned Kelly - stud dog

m australian kelpie auskelp ned kelly
6. juni 2018 kom Auskelp Ned Kelly til København efter en meget lang flyrejse fra Australien.
Han var noget groggy efter den lange rejse og havde svært ved at falde til ro, men allerede næste dag efter en god nats søvn og lidt god mad, var han ved at være sig selv igen. Han har meget hurtigt fået tillid til mig og følger mig rundt.
Han virker til at være en super fin hund med selvtilliden i orden. Han tager det meste som det kommer og selvom damerne ikke just er lykkelige for at have fået en bror, så går det ham ikke rigtig på.
Ned er født den 19.1.2017 og har indtil nu boet på kennel Sandsprite hos Sandria Einam, som har været så sød at sælge ham til mig. Ned var for aktiv til at trives hos Sandria, hun synes, han fortjener at blive trænet og aktiveret mere end hun kan tilbyde ham.
Ned har været med på Vandelkursus her i 2018. Han har ikke gået på hold, men han har været med rundt, har mødt en masse hunde og jeg har trænet med ham selv. Vi har ikke så mange øvelser på programmet endnu, da det kniber med indkaldet, så vi træner kun i snor. Ned arbejder med lineføring, stå, sid, dæk, spring og spor, så det varer nok lige lidt, inden vi er klar til at optræde. Ned har ikke trænet meget i Australien, så vi er startet stort set fra nul.
Ned er en rigtig dejlig hanhund. Han virker meget rolig, men hvis der er noget han vil, så er han lynhurtig. Han er glad for alle mennesker og han kan hoppe virkelig højt lige op i luften. Han er meget glad for at få nye veninder, mens drengekammerater ikke lige er ham.
Han synes Brownie er en lille snottøs, der skal give ham, de ting hun har, hvis det er noget han vil have. Men han har måttet lære, at hvis man gerne vil have en sød veninde at lege med, så må man også være sød ved hende. Så de to har det fint sammen nu.
Champion
Ned er trods sin unge alder australsk udstillings champion.
Sundhed
Ned er røntgenfotograferet med flg. resultater:
HD - 2:3 = 5. Det svarer til B1 eller bare B.
AD - 0/0