Månedens kelpie

Månedens kelpie er en skiftende præsentation af en Tarrawangas kelpie. Jeg synes, det kunne være lidt sjovt at følge med i, hvordan det går med hvalpene, det er jo ikke dem alle, jeg har så meget kontakt med. Jeg håber, I også vil synes, det er interessant at få lidt mere at vide om de forskellige kelpier.

Hej mit navn er Tarrawangas Djinni i daglig tale dog kun Djinni. Min mor hedder Busligans Yaqui og min far hedder, Dutch Dynamite Dweller Dwight. Jeg blev født hos Annette den 19. november 2018, hvor jeg fik den bedste start på livet.

Den 21. januar kom en sød dame som hedder Tina, hun skulle se min bror og jeg, som stadig ikke havde fundet vores nye familie. Og nu ligger landet jo sådan, at jeg bare var en vildt lækker kelpie baby, så selvfølgelig kunne den søde dame ikke stå for mig, og efter hun havde haft fornøjelsen af os en times tid, måtte hun have mig med hjem.

Jeg sagde farvel og på gensyn til Annette madmor, Brownie, brormand og mor Yaqui og kørte med hjem til min nye familie i Kirke Hyllinge.

Wowww der var huset fuld af børn og min nye mor havde holdt det hemmeligt, så de vidste slet ikke jeg kom, men sikken en velkomst. Pigerne i familien begyndte at græde af glæde. Og alle fik givet mig et kæmpe velkomstkram. Og jeg var vild med det.

Endnu en overraskelse var mig i vente, en ny søster som er af racen border collie og en ny bror som er en FT cocker spaniel, de er bare de bedste og min nye søster tog mig til sig som var jeg hendes egen.

Jeg faldt til med det samme og var bare super klar til at opleve verden med det samme. Så afsted var vi hver dag. Ud og se biler, byer, larm og mennesker, og andre hunde. Jeg var tit med mor på arbejde og underholdt alle de gamle mennesker… Og det er jeg faktisk stadig tit.

Hvis jeg selv skal sige det, er jeg en meget forkælet kelpie, jeg får lov til mere end de andre (mor har stadig svært ved at stå for mig). Mennnn jeg må også yde for at nyde, så jeg skal både være lydighedshund, rallyhund, agility hund, og så skal jeg se pæn ud på udstillinger. Og jeg gør altid mit bedste for at imponere alle.

24.03.2019 imponerede jeg f.eks. dommerne i Årslev, da jeg var til udstilling, og fik titlen DKJUCH som betyder at jeg blev dansk junior champion. Her var jeg også så heldig at få 2 alm certifikater, hvilket betyder jeg kun mangler 1, for at blive DKCH som betyder dansk champion, men det sidste skal jeg først vinde efter jeg er fyldt 24 måneder, så jeg behøver ikke at tænke så meget på mit udsende, før efter november 2019.

Jeg er også i gang med at lærer at gå til konkurrencer, hvilket jeg også er ret god til, så d. 07. april 2019 fik jeg titlen RBM i Ølstykke som betyder at jeg blev rally begynder mester (endelig slap jeg af med den irriterende line, jeg kan faktisk godt gå selv).

Nårrrr men mellem os, så er det altså agility jeg er vild med, og også virkelig god til, for der kan jeg få lov at løbe virkelig STÆRKT. I må ikke sige noget til min mor, men hun har en virkelig dårlig kondi og nøj hvor løber hun langsomt, men hvad, jeg er jo god til det, så jeg lader som om det er hende der styrer, så det ser godt ud når vi løber ”sammen”.  Så er jeg sikker på at jeg får lov at blive ved med det. Og jeg glæder mig til jeg bliver gammel nok til konkurrencer. 😊

Jeg har prøvet at holde kontakten til min madmor Annette, og hvad kom der ud af det? Nu er jeg blevet tilmeldt mentalbeskrivelse, fordi hun rottede sig sammen med min mor, så det skal jeg den 18. maj 2019… puhhhh håber det går godt! Men en god ting kommer der ud af det, jeg kommer til at se madmor Annette og tante Brownie igen og det glæder jeg mig til.

Til slut vil jeg fortælle jer en nyhed, jeg skal være moster!!!! min border collie søster, Dessi venter små border babyer i uge 19… Jeg glæder mig til at blive moster, mest fordi jeg så får nogle at lege med igen, min søster Dessi har nemlig tit svært ved at lege med den tykke mave.

Det var lidt om mit kelpie liv, jeg vil løbe igen mor kalder.

Vi ses måske ude i den virkelige verden 😊