Sidste nyt

Coco har været til sin første konkurrence i går den 28.10.2017. Jeg stillede op i B-klassen med hende, vi var ikke super godt forberedt, men nu havde jeg besluttet mig til at prøve hende af.
Første øvelse var rundering, som Coco kun har prøvet som grundindlæring, dvs. en figurant der løber 10 meter væk med en bold. Spændende! Coco løb glad afsted mod det tomme skjul og kom susende, da jeg kaldte. Hun syntes godt nok jeg stod mærkeligt og hvad var det med at skulle løbe forbi mig? Hun kom dog afsted til den anden side og fandt et menneske, der stod bag en busk - og hun gav sig til at gø! Det er sgu godt gået på hendes allerførste B-rundering.
Det frie søg var nok i overkanten svært. Coco
fandt dog én genstand og søgte stort set tiden ud. Absolut tilfredstillende.
Så skulle vi gå spor.
tarrawangas coco pokalEn dejlig græsmark med en meget frisk stormende vind. Coco har aldrig prøvet at gå et "rigtigt" B-spor uden mad, men hun klarede det virkelig flot.
Næste udfordring var fri ved fod. Coco lagde flot ud med at gå fuldt koncentreret ved min venstre side. Efter første opstandsning glemte hun dog lige at gå med, så jeg måtte kalde på hende. I løb kom hun til at løbe en runde omkring mig og hun lavede endnu et par stunts i samme stil. Men ellers gik hun virkelig flot og tæt på mit ben.
Vi mistede sitøvelsen - ikke uventet. Til gengæld en flot apport og et rigtig fint spring med apport. Dækøvelsen og stå gik også fint.
F
remadsendelsen gav et stort rundt 0 - men ingen andre fik fremadsendelsen, så der er Coco undskyldt.
Resultatet fik vi om aftenen til festen og Coco fik 144 point og blev nr. 2.
Ved alle dommerhold gjorde Coco sit bedste for at lave øvelserne og hun var helt koncentreret - ikke distraheret af noget. Og hun var bare så lykkelig for at få lov til at lave noget - hun var super god at have med til konkurrence. Det var en rigtig god dag!