Brownie

Hyrdeprøve 17-18. juli 2021
17. og 18. juli var der officielle hyrdeprøver på Farmen på Maglesøvej. Scandinavian Working Australian Shepherd Club (SCANDWASC) stod for arrangementet og der var prøver i klasserne started for helt nye og open for de mere rutinerede. Der blev hyrdet på får.
Det var virkelig sjovt at deltage og se, hvad alle vores anstrengelser kunne føre til. Det var lidt svært at finde ud af, hvad den hollandske dommer trak for, så vi måtte prøve at gøre vores bedste - og nogle af de ting, der blev trukket for, var helt åbenlyse - også for os nybegyndere.
I started class kan man få 100 point og der skal opnås mindst 69 for at bestå prøven.
Outbacklightnings Beasty Brownie dumpede i sit første løb med 67 point, men bestod andet løb med 82 point.
Her er video af Brownies bedste løb til 82 point
http://youtu.be/wqZ54-SaxtY


Hyrdetræning
Ned har trænet hyrdning på får siden april 2019. Vi træner hos Camilla Runchel, som selv har working aussie og har en del forskellige racer til hyrdetræning.
c brownie 3aar  d outbacklightnings beasty brownie

Kopets Red & Tan DarwinDarwin er født i Sverige den 9.8.2011. Darwin er red and tan og er 49 cm høj.Darwin er tysk, polsk og international champion.Darwin bor i Tjekkiet på kennel Muratori, hvor han h...

Magic March KelpiebrinkMagic March Kelpiebrink er født den 24.3.2012 på kennel Kelpiebrink i Holland.Hun er chokoladebrun og er 48 cm høj.Hun er undersøgt for følgende:HD: freiED: freiAugen: freiHerz:...