Cassie

Cassie bor hos Mette Liset Nielsen og hendes familie i Holstebro
Cassie er i dag i 2019 en helt normal, glad og frisk kelpie. Glad og frisk har hun altid været, også selvom hun har gennemgået en langvarig og hård sygdomsperiode. I 2019 har Cassie fungeret fuldstændig normalt og hun har deltaget i flere konkurrencer i DcH's B-klasse. Cassie har naturligvis haft flere udfordringer undervejs i sin træning, men nu ser vi frem mod en spændende sæson 2020 i B-klassen.
Cassies sygdom
Det viste sig ret hurtigt, at Cassie havde problemer med ssin lever og derfor ikke kunne tåle at spise kød, ost og den slags. Efter nogle undersøgelser fandt dyrlægerne ud af, at Cassie havde en såkaldt levershunt. Mens hvalpene ligger i mors mave sørger moderens system for at rense blodet og det bliver derfor ledt udenom leveren via en shunt. Når hvalpene bliver født, skal denne shunt lukke sig, så blodet føres igennem hvalpens egen lever. I uhyre sjældne tilfælde sker dette ikke og hunden vil dø, hvis den ikke bliver opereret.
Cassie er blevet opereret 2 gange på universitetsdyrehospitalet i Frankfurt og allerede efter første operation blev Cassie nærmest helt helbredt.


C-kuldet

2019DcH’s B-klasse (...