Benji

Benji bor hos Annett og Klavs Jørgensen i Hårlev.
benji 7aarSundhed
Benji er blevet røntgenfotograferet med flg. resultat:
Hofter A

Albuer 0/1 = 1
1.11.2016: ultralydsscanning af hjerte: fri
2020: Benji 7 år
Benji er en meget glad hund. Ofte når vi er på camping og han står i indhegningen kommer folk og spørger om de må hilse på hvalpen (Benji). Han er god til at opføre sig som sådan en og så elsker han hvalpe.
På grund af hans store glæde og hans behov for at hilse på alle mennesker og hunde, kan han være en stor mundfuld at have med offentlige steder.
Hvis der er en agilitybane, så må hvalpe, mennesker og løbske tæver lige vente til han er færdig. Det er det bedste han ved og nu hvor han ikke behøver springe så højt (senior er 7 år og springer kun 40 cm) så kan han rigtig løbe.
Månedens kelpie oktober 2016
Hej med jer
Jeg hedder Benji, hvis du vil vide det, men du behøver ikke at bruge det for at få min opmærksomhed. Hvis du lige vender blikket mod mig, så er jeg klar til at tage dig med storm.
Kennelmutter har bedt min familie om et portræt, men jeg er vel den bedste til at lave det, så jeg røg lige til tasterne.
Mit rigtige navn er Tarrawangas Benji og jeg bor i en familie bestående af Annett og Klavs (som bestemmer), Esja på snart 5 år og så verdens bedste legekammerat Mira, som er en groenendal tæve på 2 år. Selv om hun er højere end mig, er jeg ældst og jeg bestemmer og det ved hun godt.
Jeg er høj og flot, ca 50 cm og 21 kg muskler. Min pels er brun og lidt mere vamset end de andre kelpier jeg har mødt.
Det var vist nok meningen at jeg skulle lave noget lydighed, men at gå i snor og i det hele taget at gå pænt er noget opreklameret noget. Livet gælder vel om at oplevet ting og det gør man nu bedst, forrest og i høj fart, man kan jo altid løbe tilbage hvis man overså et godt tissested.
Jeg får altid lov til at komme med ud og løbe og så prøvede Annett agility med mig da jeg blev et år. Det er altså det sjoveste og hvis jeg skal vælge mellem at lege, hilse på mennesker eller tjekke løbske tæver ud, så vil jeg ALTID vælge agility. Det behøver ikke tage så lang tid og så kan man jo klare de andre ting når man har fået sin belønning.
Jeg er faktisk så god at jeg nu løber i klasse 2 som er den næstbedste klasse og jeg er lige så hurtig som mange af border collierne. I øjeblikket træner vi flere gange om ugen, det er så FEDT. Ville ønske vi kunne træne hver dag.

Jeg har også lidt hyrdeinstinkt, men når jeg bruger det ved at nappe min familie i fødderne bliver de ret sure og så må jeg ligge i min kurv til de har glemt det.

Hvis jeg kunne bestemme var jeg altid sammen med min familie også selv om det var i bilen, jeg hader at være alene hjemme, selv om det er bedre nu hvor jeg har Mira herhjemme også, så kan vi larme lidt sammen.

Selv om jeg er en stor lækker fyr, som på mange tæver og hvalpe virker lidt voldsom ved første øjekast, så har jeg efterhånden fundet en god teknik. Når det kommer til hvalpene, så er det altid godt at lægge sig ned, så kommer man næsten altid til at lege med dem. Når det er tæverne, så skal man bare lade som om man bare vil lege, så får man langsomt lov til mere – smart ikk’?

Jeg har trænet DCH’s B-program og været til prøve, men fik vist mig lidt for meget frem til at få en oprykning, men det var så sjovt at selv dommeren grinede. Tror faktisk jeg var så sjov at selv føreren, trods alt måtte trække på smilebåndet. Jeg har også været til hyrdeinstinkttest og viste fine egenskaber, selv om jeg var lidt stresset den dag.

http://www.youtube.com/watch?v=C2P_lJzxADs&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=zCjAXJgMCXY&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=Ns7o7uNLTS4&feature=youtu.be

B-kuldet

2017Agility i DcH201...

TARRAWANGAS BENJI va...

Videoer med Tarrawan...

Tarrawangas Benji ha...