Elpaso

Elpaso bor hos Linda Lundh i Tranbjerg

tarrawangas elpaso fSundhed
Elpaso er røntgenfotograferet med flg. resultat:
Hofter (HD): C og A = C
Albuer (AD): 0 og 0 = 0 


Elpaso 1 år
Elpaso, er stadig en rigtig ballademager. Vi har bogreolen og reolen med LP plader spærret af med hønsenet, da han stadig kan finde på at stjæle noget at tygge på.
Det bliver dog gradvist bedre, og der er begyndt at være mere ro herhjemme.
Han tegner sig rigtig fint på træningspladsen, selvom der for tiden er teenager uro i hjernen. Han har forstået principperne med spor og frit søg, så nu er det bare rutinen og sikkerheden der mangler.
Elpaso kan ligeledes stuedresuren, hvis der ikke lige er noget andet spændende at kigge på. Han bliver heldigvis altid hos mig og søger ikke kontakt med de andre hunde.
Runderingstræning har været COVID-19 ramt, men mon ikke vi kan komme igang igen her efter sommerferien. Vi skulle jo gerne være konkurrenceklar i 2021.
Elpaso 4 måneder gammel
Elpaso trives rigtig godt. Terroristen er hjemme svær at holde nede fra møblerne, og vi har været gemmen en del forbud, så som bøger i reolen, bordben og ledninger. Alle sko skal også  uden for rækkevidde 😆.

Han er en fantastisk træningsmakker. Lærenem og arbejdsvillig. Kan holde fokus på mig, når der er andre omkring os, undtagen i skoven hvor han har forstået at her gælder det finde hende med godbidderne. Tager vindmarkeringer på 50 skridts afstand.
Vokser godt til. Vejer nu næsten 10kg og har meget lange ben.
Du får et nyt billede, når jeg kan få ham til at være stille længe nok 😂
10 uger

Elpaso, som til dagligt bliver kaldt Paso, er ved at falde godt til. Er næsten renlig, hvis det altså ikke regner.
Han er rigtig god til at køre i bil, og har været på træningspladsen, mødt en masse mennesker og hilst på nogle voksne hunde. Han har mødt cykler og knallerter, som han er helt ligeglad med for det er vores anden hund Sadie nemlig. 

Han har været med i skoven og fundet ud af at mennesker der ligger gemt i græsset giver godbidder.
Herhjemme holder han os beskæftiget, da han er aktiv, nysgerrig og en rigtig ballademager. Sadie syntes en gang imellem han er irriterende, men leger rigtig meget med ham.

E-kuldet

2023DcH's B-klasse (...